Magamról

1969-ben Szentendrén születtem. Gyermekeim révén kerültem kapcsolatba a természetgyógyászattal. Amikor az orvostudomány már csak az asztma tüneti kezelésére volt képes, egy kineziológus rövid idő alatt meggyógyította őket. Ez felcsigázta érdeklődésemet és elindított azon az úton, amelyen most is járok.

2002 márciusában általa jutottam el egy Reiki tanfolyamra.
Majd "lágy" csontkovácsolást tanultam, amelynek segítségével az ismerősök és barátok hátát kezdtem gyógyítani. Örömmel töltött el hogy segíteni tudok rajtuk. A pozitív visszajelzések hatására folytattam tanulmányaimat.

2003 októberében Reiki mestervizsgát tettem.

2004-ben Tai Chi mozgáskultúrát tanultam.

2005 októberében az ETI-nél egészségügyi alapmodult végeztem.

2006 júniusában az ETI-nél természetgyógyászati alapmodul vizsgát tettem.
Közben Hatha jógát és reflexológiát tanultam.

2007 júliusában az EFEB-nél Frissítő- kondicionáló thai masszázsból vizsgáztam, valamint a HARMÓNIA MED Bt-nél Relaxáló és méregtelenítő nyirokmasszázs vizsgát tettem.

2008 februárja óta - a sikeres Gyógymasszőr vizsgát követően - a hobbim a szakmámmá vált. Családi vállalkozásunk keretében masszőrként tevékenykedem,

2008 márciusától 2009 júniusáig egy Pomázon nyílt Spa- és Prevenciós Központ munkatársa voltam, ahol további képzéseket kaptam, melyek tudását a mindennapi munka során alkalmaztam.
Ezek: testradír, pakolás, lávaköves masszázs, kismama masszázs, cellulit masszázs, mézes masszázs, aromaterápiás relaxáló masszázs elmélete és kivitelezése.

2009 májusában vizsgáztam fülakupunktúrás addiktológiából.

2009 júniusa óta kizárólag a saját vendégkörömmel foglalkozom, igényesen kialakított természetgyógyászati rendelőmben kezelem vendégeimet.


Természetesen a tanulásnak és a továbbképzéseknek nincs vége. Talonban van még az alternatív mozgás és masszázs terapeuta, reflexológus, és akupresszúrás képzés, hogy csak a legfontosabbakat említsem.Tisztelettel: Benczédi László