Szolgáltatások

SVÉD MASSZÁZS

Kiváló hatással van az izomzatra és a keringésre, csökkenti (vagy akár meg is szünteti) az izületi fájdalmakat. A hazánkban legelterjedtebb masszázs fogásai a simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés és a vibrálás. A gyógymasszázs alapját képezi. Olajos masszázs, melynél a kivitelezés erősségét az egyén szabja meg.
Az aromaterápiás masszázsolaj kizárólag tiszta növényi olajat és illóolajokat tartalmaz.


THAI MASSZÁZS

A thai masszázst Jikava Kumar Bhaccat indiai orvostól, Buddha barátjától és kortársától eredeztetik. A közel 2500 év alatt bizonyosan sokat csiszolódott. A Déli Wat-Pho iskola által oktatott masszázst ruhában, egy földre helyezett tatamin végezzük. Hatása főleg az energiarendszer kiegyensúlyozásában rejlik. Nevezhetnénk meridián masszázsnak is, hiszen pontnyomással, a meridiánok vonalán haladva lazítjuk el a testet. Az akupresszúrás kezeléstől annyiban különbözik, hogy itt nem célzottan egy-egy pontot, hanem az egész testet stimuláljuk. Kiválóan energetizál, oldja az energetikai blokkokat, és a kimozgatásokkal rugalmasabbá teszi a testet, kitolja a mozgáshatárokat. Természetesen ennél a masszázsnál is fontos figyelembe venni az egyéni érzékenységet.


NYIROK MASSZÁZS

A nyirokdrenázs masszázs speciális fogásai révén, a sejtközötti térben pangó, vérkeringés által el nem szállított folyadékot pumpáljuk vissza a vénás és nyirokér hálózatba. Ez megszünteti az ödéma miatti fájdalmat, és friss vérrel látja el a szöveteket, ezzel is gyorsítva a terület regenerálódását. Aktivizálja az immunrendszert gyorsítja a méregtelenítést. Leggyakrabban a lábakban felgyülemlő víz, vagy műtét utáni nem megfelelő nyirokkeringés miatt használjuk. Relaxáló hatású.
A masszázs vivőanyag nélkül történik.
Javasolt időtartama 1.5 - 2 óra.


RELAXÁCIÓS MASSZÁZS AROMATERÁPIÁVAL

A relaxációs masszázs a test és a psziché ellazítására kiválóan alkalmas. Serkenti a vér és a nyirokkeringést, ezáltal a szervezet méregtelenítését, csökkenti a vérnyomást és ellazítja az izomzatot. A masszázshoz kizárólag tiszta növényi olaj alapot használok, melybe a vendég ízlésének megfelelő illóolajokat keverek. A hosszú, simító mozdulatokkal kivitelezett kezelés segít kizökkenni a mindennapok rohanásából.


CELLULIT MASSZÁZS

A cellulit, vagy más néven narancsbőr elleni masszázs lényege, a bőr alatti kötőszövet felmelegítése, összetörése (ez narancsbőr esetében fokozottan fontos), és a nyirokhálózatba "pumpálása".
Ehhez kizárólag természetes növényi összetevőket és E-vitamint tartalmazó narancsbőr elleni AROMAX masszázsolajat használok. Az érintett területek a has, csípő, fenék és a combok, esetenként a felkar.
A kezelés előtti infraszauna használat fokozza a masszázs hatását. A bevitt és a leadott energia egyensúlyának eltolódása értelemszerűen pozitívan befolyásolja az eredményt. A maximális hatás elérése érdekében célszerű diétával, és mozgással kiegészíteni a kezelést, ez jelentősen fokozza a hatást.
A cellulit masszázst kúraszerűen, legalább 10-szer, heti 2-3 alkalommal érdemes végezni.


KISMAMA MASSZÁZS

Kizárólag a terhesség 12. hete után!
A terhesség megváltoztatja a gerinc statikáját. A testsúly csípőre történő átadása, illetve a hátizmok terhelése megváltozik, ez gyakran fájdalmat is okoz.
A derék nem masszírozható, - mivel a méh beidegzése ezen a területen van - de a környező területek lazításával jelentős javulás érhető el.


BŐRRADÍR

A test radírozása a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a bőr megújításának. A testradír voltaképpen mechanikai úton, dörzsöléssel szabadít meg az elhalt hámsejtektől, serkenti az anyagcserét, így a narancsbőr leküzdésében is segítséget nyújt. Ha túl sok rakódik le az elhalt hámsejtekből a bőr felszínén, akkor az szürke lesz, durva tapintásúvá válik, a testápoló hatóanyagait sem szívja be rendesen. Bőrradír használatával a bőr sima és selymes tapintású lesz, nyáron szebben barnul.
A bőrradírozást egy 50 perc időtartamú relaxáló masszázzsal kombinálva, természetes alapanyagok felhasználásával végzem, mely eltávolítja az elhalt hámsejteket, selymessé varázsolja a testet, és egyben ellazít.


INFRASZAUNA

Az infravörös hőkabin a láthatatlan fény tartományában infravörös sugarakat bocsát ki. A bőr gyengéden és egyenletesen felmelegszik, a pórusok kitágulnak, a sugarak egyenletesen áthatolnak a vérerekkel gazdagon átszőtt bőrrétegen kb. 4 cm-es mélységig. Ott hőenergiává alakulnak, és a véráram útján gyorsan eloszlanak az egész testben, kellemes melegségérzetet keltve.
A felmelegedés hatására felgyorsul a vérkeringés, ami jótékony hatást gyakorol a szív- és érrendszerre. Fokozódik az anyagcsere, és a kiválasztási folyamatok felgyorsulása következtében gyorsul a szervezet salakanyag-eltávolítása. Az immunrendszer aktivizálódik, védekező- és öngyógyító erőink növekszenek.
Az infraszauna használata biztonságos: a keletkező sugárzási hő összetétele azonos a napsugárzás összetételével, azonban annak káros ibolyántúli komponense nélkül. Az infrakabinban 40-70 °C-os hőmérsékleten jóleső, kellemes izzadás indul meg. Normál szaunában a verejték 97%-a víz, míg az infraszaunázáskor csak 80%-ban vizet vesztenek a szövetek, a fennmaradó 20% a faggyúmirigyeken keresztül történő verejtékezéskor kiválasztódó koleszterin, tejsav, zsírfelesleg, nehézfémek, továbbá egyéb a szervezet egészséges működését gátló, felhalmozódott kémiai anyagok.
Az infrakabin használata zuhannyal 500.-Ft/30 perc, mely kizárólag masszázzsal együtt, annak kiegészítéseként vehető igénybe.


LÁVAKÖVES MASSZÁZS

A felmelegített bazaltkövekkel történő gyógyító masszázs hosszú múltra tekint vissza. Alkalmazása világszerte megtalálható, különböző technikákkal használták az amerikai Navajo indián lávaköves masszázstól az indiai és japán köves masszázsokig. A lávaköves terápia az átlagos masszázskezeléseknél mélyebben relaxál, harmonizálja a testet és a lelket. Kitűnően energetizál, serkenti a vér és nyirokkeringést, ezáltal erős méregtelenítő hatást fejt ki a szervezetre.
A 45°C hőmérsékletű fekete csiszolatlan bazaltkövekkel kivitelezett masszázzsal fokozott izomlazítás érhető el, a masszázshoz alkalmazott olajok és illóolajok felszívódása a melegnek köszönhetően igen hatékony. A lávakövek mágneses hatással és magas rezgésszámmal rendelkeznek, ezzel segítik a szervezetben lévő energiák mobilizálását. A hideg fehérmárvány kövek fokozzák az erek és a bőr rugalmasságát.
Kúraszerű alkalmazása javasolt, de már egy kezelés is érezteti hatását.